logo

Tastets de mar, la guiada gastronòmica

13 d'agost del 2022 a les 19:00

Guiatge a càrrec de Tretze Cultura

Introducció al coneixement del món del peix blau: secrets i propietats organolèptiques de les diferents espècies -anxova, sardina, verat...- Quins són els sistemes de pesca, amb quin tipus de barques i a quines zones de la Costa Brava. Es donaran a conèixer tècniques per a la conservació d’aquests peixos i algunes maneres de cuinar-los per passar, tot seguit, a degustar-ne uns quants “tastets” de la mà d'experts gastrònoms.

Carmina Ontiveros, formada en el món de les ciències del mar i del patronatge, vinculada al món educatiu, gerent de l'empresa de serveis educatius Tretze Cultura i d'”Arria Bou”, una embarcació d'arrossegament de Palamós, serà l'encarregada de fer-nos conèixer i gaudir el món del peix blau de la mar a la taula.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona