logo

Fargnoli, un itinerari-taller de fotografia arquitectònica

18 de juny del 2022 a les 11:00

A càrrec dels fotògrafs Joaquim Bigas i Jordi Gallego

Dos grups de sis persones, cadascun sota el guiatge d’un dels fotògrafs, faran un recorregut per diferents espais urbans de la nostra ciutat per conèixer la rellevància arquitectònica de cada monument i edificació, i els participants capturaran imatges.
La ruta començarà prenent de model una de les fotografies que Valentí Fargnoli va captar a Sant Feliu de Guíxols: la del Monestir. A partir d’aquí, es combinaran paisatges interiors i exteriors, parts més generals o detalls d’arquitectura romànica, gòtica, barroca, modernista, noucentista i racionalista.

Joaquim Bigas -Sant Feliu de Guíxols, 1951- Impressor de dilatada i celebrada trajectòria professional i fotògraf multi premiat en concursos de fotografia. Les seves obres han estat seleccionades en concursos internacionals de la FIAP a Alemanya, Àustria, Florència i Barcelona, entre més, obtenint, també, la Menció especial Memorial Maria Luisa d’Astúries. Les seves fotografies han format part de diverses publicacions, i ha participat en diferents exposicions col·lectives. Publica regularment a instagram.
Jordi Gallego -Sant Feliu de Guíxols, 1954- Fotògraf de formació autodidacta i col·laborador assidu del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols. Es dedica a la fotografia des de 1969, ha impartit diferents cursos d’iniciació fotogràfica des de 1976 i tallers de fotografia nocturna des del 2005. Ha estat guanyador de diversos concursos estatals i mereixedor de distincions internacionals (FIAP), és membre del Cos de Jurats de la Federació Catalana de Fotografia i compta amb diverses publicacions en revistes especialitzades. Al llarg de la seva trajectòria ha participat en més de setanta exposicions entre col·lectives i individuals. Publica regularment a instagram.
Tots dos formen part de l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols , entitat amb la col·laboració de la qual s'organitza aquest itinerari-taller

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona