Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

UN DIA A LA VIDA D'UN MONESTIR

Visita comentada per l'interior i l'exterior del monestir explicant les diferents evolucions i reformes que ha anat experimentant. S’hi expliquen diferents aspectes arquitectònics tant de caràcter religiós -l'església i el monestir-, com militar -les torres de defensa i les restes de la muralla-, així com les condicions de vida i les situacions viscudes entre els monjos del monestir i els habitants de Sant Feliu.
Es pot escollir una modalitat dramatitzada en què el guia es caracteritza com a Jofre de Foixà: monjo del monestir, músic i trobador, per parlar dels horaris, treballs i espais de l'històric monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols. Els participants a la visita es posaran la capelina i entraran com a monjos novells a descobrir els espais, horaris i treballs que a partir d'ara formaran part del seu dia a dia.

S’HA DE PAGAR EN EFECTIU EL DIA DE LA VISITA

90€ per grup + 1€ persona entrada reduïda al museu

972821575

museuhistoria@guixols.cat

1h 30m

max. 30

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Fundació Pasqual i Prats observatori del patrimoni etnològic i immaterial Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu